Assistenten

Werkwijze

Ben je of ken je iemand die zin heeft om te leren, werken of ervaring op te doen bij team Buurtvrouw, en heb je hierbij coaching nodig? Kom eerst gezellig op de koffie, samen met je begeleider of familie. Vind je het gezellig en denk je dan nog steeds; ik wil graag bij Team Buurtvrouw aan de slag? Neem contact op met Miranda om een kennismaakgesprek te plannen via Miranda@buurt-vrouw.nl of maak ter plekke een afspraak hiervoor. Miranda werkt ook in het team mee dus kan niet altijd meteen met je in gesprek maar zij maakt graag tijd voor je vrij zodra dit mogelijk is.

Tarieven

Afhankelijk van persoonlijke omstandigheden, mate van coaching die wel of niet nodig is. Indicatie PGB/LZ of PGB/Wmo

Aanbeveling en recensies

“Wij maakten ons grote zorgen om de toekomst van ons kind. Hij liep vast op het speciaal onderwijs en niets leek aan te sluiten. Bij Buurtvrouw is het aan de ene kant heel warm en veilig en aan de andere kant hebben zij veel oog en oor voor hem waardoor hij steeds nieuwe dingen leert welke wij nooit voor mogelijk hadden gehouden. Hij helpt met bedienen, met koken, bakken en klussen, hij heeft het heel erg naar zijn zin, en wij zijn gerust gesteld omdat hij de best mogelijke plek heeft…het is geen dagbesteding, geen werk maar iets precies ertussen in, precies dat wat hij nodig heeft om zijn beste leven te leven.”

Contact

miranda@buurt-vrouw.nl of appen: 0628074992

Buurtactiviteiten

Rooster

 

Uitleg per activiteit

 

Juf pannenkoek
Pannenkoeken met of zonder appel, of wilt u liever met kaas? Bij Buurtvrouw Vlaardingen is dat op woensdag allemaal mogelijk. Voor 3 euro per pannenkoek ben u de gehele middag zoet.

A work of art
Elke woensdagmiddag zijn er kinderlessen. Van 13:00 uur tot 14:30 uur voor kinderen van 6 jaar en ouder. Bij kinderen bieden wij gevarieerde lessen met verschillende materialen en technieken. Ook zij maken tekeningen en schilderijen om trots op te mogen zijn, daarnaast is het ook nog eens heel leerzaam. Wij maker er een geweldige middag van vol plezier en kleur! Bij de kinderlessen gebruiken we strippenkaarten voor 10 weken. Kan je een keertje niet komen dan kost het je ook geen strip. Een strippenkaart voor de les van 6 jaar en ouder kost €65,= . Losse lessen afnemen kan ook, de kosten zijn dan aangepast. Locatie: de Buurtvrouw Schiedam West. Ook bieden wij individuele workshops of trainingen aan.

Meer informatie

Mail mkranenborg@outlook.com en check haar Facebookpagina

Prakkie
Aanschuiven zoals bij moeder thuis. Daar is het prakkie voor bedoelt. Een ieder die behoefte heeft aan een gezonde prak, een gezellige babbel en ontmoeting met de ander, is bij het prakkie op het juiste adres. Elke woensdag avond in Schiedam en donderdag avond in Vlaardingen kookt Buurtvrouw een gezonde en lekkere prak. Voor 6 euro (excl. drankje) kunt u aanschuiven voor een maaltijd. Graag aanmelden voor dinsdag ochtend, zodat wij genoeg boodschappen kunnen halen en ook niet teveel koken. We werken niet alleen op maat, maar ook duurzaam en we willen daarom niet verspillen.

Haakaan
De dames en heer ontmoeten elkaar elke donderdagmiddag bij Buurtvrouw, drinken gezellig koffie en maken ondertussen handgemaakte werkjes voor verkoop ten bate van TeamMat4KIKA. Kom gerust kijken en vraag hen voor meer info.

Crea-Tea’s
Deze handwerkclub maken handgemaakte werkjes voor eigen plezier. Hierbij zit een dame die jou verder kan helpen met bijvoorbeeld je naaimachine of de steek in je haakwerk waar je niet uit komt. Onder het genot van een lekker bakkie leut maken we naast mooie dingen vooral veel gezelligheid.

Tante taart en Koos keek
Een stukje huisgemaakte taart met een kopje koffie of thee, of juist een hartige cake met een lekker frisje of borreltje erbij? Dat kan op vrijdag bij ons. Elke week bakken wij de lekkerste zoette en hartige taarten. Kom ze gerust proeven.

Bakkie
Liever een bakkie samen? Welkom om een kopje koffie of thee drinken aan onze aanschuiftafel. Wekelijks schuiven verschillende mensen aan voor een bakkie met babbel of kletskoek.

Avondje Anders
Wij organiseren een alternatieve manier van uitgaan; hip maar ook (sociaal) veilig. Iedereen kan hierbij aanschuiven. Dit varieert van dansen met dj tot pubquiz dus voor elk wat wils. Houd hiervoor onze Facebook pagina in de gaten. En als je wil kun je via de app een leuke uitnodiging van ons krijgen.

 

Aanbeveling en recensies

Prakkie

“Vroeger ging ik elke week naar de huisarts voor ondergewicht. Nu eet ik ’t meeste van allemaal bij Buurtvrouw!”

“Ouderwets gezellig net als vroeger thuis. Ik neem ook altijd nog een portie extra mee. Dan geniet ik er dubbel van.”

“Toen ik echt niet kon komen kwamen ze gewoon bij mij op bezoek met een lekker prakkie. Ik vind dat echt heel bijzonder in deze tijd. Geeft mij weer hoop en vertrouwen.”

 

Contact

Bellen of mailen naar reserveren@buurt-vrouw.nl

Commerciële activiteiten

Werkwijze

Buurtvrouw Schiedam is een oud schoolgebouw verdeelt in verschillende ruimtes. Deze ruimtes zijn (waar dit past en reële is voor onze dagelijkse bezigheden) te huur. Zo heeft Buurtvrouw:
Een knusse huiskamer waar lunches, borrels of kinderfeestjes gehouden kunnen worden,
Een trainingsruimte voor trainingen vergaderingen, lezingen en workshops,
Een atelier voor creatieve workshops en vergaderingen
En twee coachruimtes voor coaching

Buurtvrouw Vlaardingen zit in het oude Hollandiaan gebouw waarvan een gedeelte van het pand is omgebouwd tot een stoere huiskamer. Deze ruimte is geschikt voor lunches, borrels, bijeenkomsten en feestjes (mits deze aan de voorwaarde voldoen)

Voorwaarden

Buurtvrouw Schiedam en Vlaardingen

 

Ruimtes

Hier volgen foto’s van de te boeken ruimtes.

 

Arrangementen en verhuur tarieven

Onze ruimtes zijn te boeken volgens vaste tarieven.
Tarieven Buurtvrouw 2020 (.PDF)

 

Boekingsformulier

Stuur onderstaand boekingsformulier ingevuld op naar reserveren@buurt-vrouw.nl Aan de hand hiervan kunnen wij kijken of de boeking past binnen overige boekingen en dagbesteding. Ook zullen wij een offerte voor u maken. Na akkoord op deze offerte, is de boeking definitief.

 

Aanbevelingen en recensies

Volgen nog

 

Contact

reserveren@buurt-vrouw.nl