Blog

Geslaagde buurtborrel

Foto proosten op ondertekend huurcontract met bestuursvoorzitter, verhuurder en Miranda Pol

Met een kennismakingsborrel voor buurt en belangstellenden, en de ondertekening van het huurcontract is de start in zicht.

30 januari is de huurovereenkomst getekend voor het pand aan de Van Beverenstraat 40, dit is meteen beklonken met bestuur en verhuurder. De dag erna is het uitgebreid gevierd met een buurtborrel voor buurtgenoten en belangstellenden.

De belangstelling op de buurtborrel was overweldigend. In het bijzijn van zo’n 150 Schiedammers, trok onze jongste ambassadeur Ise het Te huur-bord van de gevel, hierbij geholpen door bestuurslid Martin van Loopik en buurtman Holger Breek. Daarna draaide inspiratiebron René, de sleutel om en konden wij met ons allen naar binnen voor de borrel en hap. Met dank aan de bestuursleden Romy en Heidi, zij verzorgden de zelfgemaakte hapjes. Super vers én erg lekker.

Vooraf aan de ondertekening en buurtborrel was er ook veel belangstelling van onder andere wethouder Patricia van Aaken, burgemeester Lamers en wijkprocesmanager Bobby Scheepe. Vanaf begin deze maand wordt er bij De Buurtvrouw hard gewerkt om het pand bedrijfsklaar te maken voor de opening op 13 juni 2015.