Blog

Kom mee klussen!

De tijd is aangebroken om het pand aan de Van Beverenstraat 40 op te knappen. Van februari tot aan de start medio september, klussen we in Buurtvrouw-stijl: samen met buurtgenoten.

30 januari vond de sleuteloverdracht van De Buurtwinkel plaats en 31 januari maakten we op de buurtborrel kennis met onze buurtgenoten. Vanaf vandaag gaan we het pand opknappen, klus jij ook mee? Kom schuren, verven, afplakken, vegen, plakplastic pulken, muurtje eruit slopen, vloeren wegsnijden, verwarmingsombouwen verwijderen, schoonmaken, koffie zetten, boodschappen doen en/of broodjes smeren. Je kunt ook mee ontwerpen/ werken aan de eerste (kunst)werken van De Buurtvrouw!

Activiteiten

We starten met klusweekenden van februari tot en met mei. Daarna klussen we bijna iedere dag tot het pand volledig gebruiksklaar is. Heb je een paar uurtjes vrij: kom helpen. Je bent meer dan welkom! Heb je nog vragen, bel Miranda (06 2807 4992) of loop binnen bij de Buurtvrouw.