Blog

Nieuwsbrief #4

De Buurtvrouw verbouwt!

Met trots presenteren wij Nieuwsbrief #4. We blikken terug op de start eind januari, de activiteiten rondom het opknappen van het pand en ZAP-acties. Ook lees je hoe blij we zijn met onze – nu al vele – samenwerkingspartners, over ondernemen bij de Buurtvrouw, wie het mede mogelijk hebben gemaakt en linkjes naar filmpjes.

Alle hulp warm welkom

En lieve buurtgenoten, mede-Schiedammers en geïnteresseerden: alle hulp is – nog steeds – van harte welkom. Heb je een uurtje vrij: join us!

Laatste nieuws

Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen rondom de Buurtvrouw? Volg ons dan op Facebook en Twitter. Daar vind je meer foto’s en filmpjes over waar we nu mee bezig zijn, zoals verplichte cursussen voor Miranda en Wilgina en de aanleg van de groentetuin … met #streetart van Miranda.

Veel leesplezier!
Nieuwsbrief #4, juni 2015  De Buurtvrouw verbouwt!