Blog

Op het programma

Heel veel gedaan & nog genoeg te doen

Er is bergen werk verzet. Er is gesloopt, geruimd, geschuurd, geverfd en gepoetst. Het tussenresultaat mag er zijn! De keuken staat, de groente- en kruidentuin is aangelegd, verplichte cursussen gevolgd en certificaten behaald. We kijken terug op een pittige klustijd èn we gaan nog door. Het pand en de buitenruimte is nog niet helemaal af. Heb je een paar uurtjes over? Je hulp is meer dan welkom en we leiden je graag rond! Laat je onderdompelen in Buurtvrouw-stijl met noeste arbeid in kluskleding, koffie en koek en gezellige klets, en zie het eindresultaat onder jouw handen dichterbij komen.

Flyer De Buurtvrouw verft & verbouwt tot september 2015

Nu al inspirerende bijeenkomsten

Bekijk hier het volledige activiteitenoverzicht.