top of page
1.png
Assistenten

Activiteiten zetten wij in als leermiddel voor jongeren met talent en een beperking

Ons ABC

Wij mixen dagbesteding, maatschappelijk verantwoord ondernemen & leren/werken/ervaren voor jongeren met diverse talenten en beperkingen.
Elke keer dat jij bij ons binnenstapt, veroorzaak jìj een leermoment voor óns! Daardoor kunnen wij door met onze missie; zorgen voor stoer smoelwerk voor “onze” buurtmannen en vrouwen die meestal aandacht krijgen vanwege hun “beperking” maar bij ons juist kunnen “shinen” met hun talent!

En juist dat talent inzetten voor de buurt. Hiermee worden buren minder eenzaam en ontstaat er meer verbinding in de buurt. Zo realiseren wij dus een fijnere leefomgeving met elkaar, waardoor wij met positieve activiteiten werken aan onze inclusieve missie.

2.png
Buren

Activiteiten voor buurtbewoners

3.png
Clanten

Verhuur van ruimte + winkelactiviteiten

Assistenten
Zonder titel (25 x 5 cm) (30 x 5 cm).png
1.png
2.png

Werkwijze

Ben je of ken je iemand die zin heeft om te leren, werken of ervaring op te doen bij team Buurtvrouw, en heb je hierbij coaching nodig? Kom eerst gezellig op de koffie, samen met je begeleider of familie. Vind je het gezellig en denk je dan nog steeds; ik wil graag bij Team Buurtvrouw aan de slag? Neem contact op met Miranda om een kennismaakgesprek te plannen via miranda@buurt-vrouw.nl of maak ter plekke een afspraak hiervoor. Miranda werkt ook in het team mee dus kan niet altijd meteen met je in gesprek maar zij maakt graag tijd voor je vrij zodra dit mogelijk is.

Tarieven

Afhankelijk van persoonlijke omstandigheden, mate van coaching die wel of niet nodig is. Indicatie PGB/LZ of PGB/Wmo

Achtergrondinformatie indicatie is te vinden via:
ROGplus (Wet maatschappelijke ondersteuning/Wmo)
www.rogplus.nl of 010-8701111

CIZ (Wet langdurige zorg/Wlz)
www.ciz.nl of 088-7891440

Contact

miranda@buurt-vrouw.nl of appen: 0628074992

Aanbeveling en recensies

“Wij maakten ons grote zorgen om de toekomst van ons kind. Hij liep vast op het speciaal onderwijs en niets leek aan te sluiten. Bij Buurtvrouw is het aan de ene kant heel warm en veilig en aan de andere kant hebben zij veel oog en oor voor hem waardoor hij steeds nieuwe dingen leert welke wij nooit voor mogelijk hadden gehouden. Hij helpt met bedienen, met koken, bakken en klussen, hij heeft het heel erg naar zijn zin, en wij zijn gerust gesteld omdat hij de best mogelijke plek heeft…het is geen dagbesteding, geen werk maar iets precies ertussen in, precies dat wat hij nodig heeft om zijn beste leven te leven.”

Buurt
3.png

Uitleg per activiteit

A work of art
300533840_494442822685781_2408282484025081409_n.jpg

Elke woensdagmiddag zijn er kinderlessen. Van 13:30 tot 15:30 uur voor kinderen van 6 jaar en ouder. Bij kinderen bieden wij gevarieerde lessen met verschillende materialen en technieken. Ook zij maken tekeningen en schilderijen om trots op te mogen zijn, daarnaast is het ook nog eens heel leerzaam. Wij maker er een geweldige middag van vol plezier en kleur! Bij de kinderlessen gebruiken we strippenkaarten voor 10 weken. Kan je een keertje niet komen dan kost het je ook geen strip. Een strippenkaart voor de les van 6 jaar en ouder kost €65,= . Losse lessen afnemen kan ook, de kosten zijn dan aangepast. Locatie: de Buurtvrouw, Van Beverenstraat 40. Ook bieden wij individuele workshops, trainingen en kinderfeestjes aan.

 
Meer informatie

Mail mkranenborg@outlook.com en check haar facebookpagina of website

Mee - lunchen
311574017_536408425155887_8095510565228038208_n.jpg
Van maandag t/m vrijdag kan jij je hier inschrijven om met ons mee te lunchen. Lunch is wekelijks bepaald en wordt dagelijks vers gemaakt door en ook voor onze assistenten. Voor €6,50 krijgt u een lunch + smoothie. Wij lunchen van 12u tot 13u. aansluitend vindt de buurtactiviteit Buurtbakkie plaats. Voor meer info mail naar reserveren@buurt-vrouw.nl. Inschrijven voor de lunch kan via deze link inschrijven activiteit
Haakaan
277511642_385495356913862_9177418867709804817_n.jpg

Elke woensdag tussen 10.00 en 12.00 uur en donderdag middag tussen 13.00 en 15.00 uur, kunt u komen aanhaken. Haakaan is tijdens het Buurtbakkie in onze huiskamer of atelier. Het is leuk wanneer je je eigen haak of brei of tekenwerkje mee neemt. Dit hoeft niet U kunt vrijblijvend binnenlopen. De koffie en thee is tegen betaling (kost precies wat je kwijt wilt of kan). Voor meer info mail naar  reserveren@buurt-vrouw.nl

 

Wij zoeken nog buren die af en toe of wekelijks willen aanhaken die goed kunnen haken of breien om zo een ander af en toe te helpen. Ben jij of ken jij zo iemand? Neem dan contact op via reserveren@buurt-vrouw.nl

Buurtbakkie
311659937_540206711442725_7544291677335178702_n.jpg
Team Buurtvrouw staat elke ma t/m vrij tussen 13.00 en 15.00 uur klaar voor u met een lekker bakkie koffie of thee + een huisgemaakt liefdevol harte koekje. U kunt dan zonder aanmelding aanschuiven. Wat het kost? Precies dat wat je kwijt wilt of kan.

Wist u dat u bij ons ook een cadeaukaart met uitgestelde bakkies, prakkies, of lunches voor een buur kunt kopen? Zo dat wij samen met u, mensen die het financieel moeilijk hebben blij kunnen maken met een prakkie of bakkie. Voor meer info loop gerust binnen of mail naar reserveren@buurt-vrouw.nl
Avondje anders
WhatsApp Image 2020-02-20 at 14.15.56.jpeg
Elke maand organiseert Team Buurtvrouw een avondje anders. Deze avonden en soms middagen variëren van dansavond tot spelletjesmiddag, van lekker lunchen tot uitgebreid dineren met elkaar. Hou de facebook en insta pagina in de gaten. Voor meer info mail naar reserveren@buurt-vrouw.nl. Inschrijven voor avondje anders kan via deze link inschrijven activiteit

Aanbeveling en recensies

Prakkie

“Vroeger ging ik elke week naar de huisarts voor ondergewicht. Nu eet ik ’t meeste van allemaal bij Buurtvrouw!”

“Ouderwets gezellig net als vroeger thuis. Ik neem ook altijd nog een portie extra mee. Dan geniet ik er dubbel van.”

“Toen ik echt niet kon komen kwamen ze gewoon bij mij op bezoek met een lekker prakkie. Ik vind dat echt heel bijzonder in deze tijd. Geeft mij weer hoop en vertrouwen.”

 

Contact

Bellen of mailen naar reserveren@buurt-vrouw.nl

Clant activiteiten
4.png

Webwinkel 

Buurtvrouw, A Work of Art en Koek en Loer bundelen hun krachten om hun lekkere producten, leuke cadeauartikelen en gezellige workshops aan te bieden. Van gerecycled materiaal tot verse producten weten deze organisaties er iets unieks van te maken. ​

 

Wist jij al dat …. Je elke keer dat JIJ een bestelling plaatst, jij een leermoment veroorzaakt voor ons? Dat wij daardoor gezellig verder kunnen met onze missie, namelijk zorgen voor stoer smoelwerk voor “onze” buurtmannen en vrouwen die meestal aandacht krijgen vanwege hun “beperking” maar bij ons kunnen “shinen” met hun talent? Dat doe jij dus. Nu. Zomaar. Met 1 tik op de knop. Tof toch?

Verhuur Ruimte

Onze achterste ruimte kan worden afgehuurd voor coaching, trainingen vergaderingen, lezingen en workshops.

De ruimte is geschikt voor maximaal 6 personen. De ruimte is +/- 14 m2 groot, In de ruimte staan twee fauteuils en een vier-persoons tafel. U kunt ervoor kiezen circa 12u met ons mee te lunchen in de huiskamer (dit moet van te voren worden aangegeven). Lunches zijn altijd vooraf door team bepaald.

U kunt de ruimtes boeken van maandag t/m vrijdag van 9u tot 16u. Buiten deze werktijden kan wellicht in overleg.

133f200d-164a-41c3-a5e2-7e5ee06a718c.jpg

Tarieven

Huur voor 1 uur

€17,50

Huur voor dagdeel (4uur):

€60,00

Huur per dag

€100,00

Strippenkaart:

U kunt ook een strippenkaart bij ons kopen met 6 strippen. De 6e keer krijgt u dan van Buurtvrouw.

Wilt u meer weten over de verhuur van onze coachruimte. Mail dan naar www.reserveren@buurt-vrouw.nl

Wilt u een ruimte boeken? Stuur dan het boekingsformulier ingevuld op naar reserveren@buurt-vrouw.nl Aan de hand hiervan kunnen wij kijken of de boeking past binnen overige boekingen en dagbesteding. Ook zullen wij een offerte voor u maken. Na akkoord op deze offerte, is de boeking definitief.

Mag ik u voorstellen aan onze liefdevolle vaste klant
Dameskoor Uit volle Borsten
HSF20230112-0180KL.jpg

Dameskoor Uit Volle Borsten is een groep dames met allemaal dezelfde hobby: zingen en het gezellig hebben met elkaar. En zij hier ook nog eens goed in zijn! Elke donderdag avond oefenen zij bij TeamBuurtvrouw. 

Voor meer info of misschien wil jij ze wel boeken... kijk dan op hun website 

Babyhuis
logo-babyhuis.jpg

Stichting het Babyhuis is een initiatief dat opvang biedt aan baby’s, voor wie ouders tijdelijk niet kunnen zorgen; daarnaast biedt het woonruimte en begeleiding aan hoogzwangere en pas bevallen vrouwen. Voor al hun team overleggen huren zij een ruimte bij Buurtvrouw

Voor meer info kijk op hun website 

Struijk & Kemper
downloaden.png

Strijk & Kemper helpen schoolteams en schoolleiders floreren door damen te bouwen aan een sterke (leiderschaps-)cultuur. Hun team werkt 1x en soms 2x per week vanuit de coachruimte bij TeamBuurtvrouw

Voor meer info kijk op hun website 

bottom of page